Amstelglorie - LogeerhuisjeSinds 1988 beschikt Amstelglorie over een Aangepast Logeerhuis. Het Logeerhuis wordt van april tot en met september, voor één of twee weken, aan mindervaliden verhuurd.
Het Logeerhuis biedt plaats aan maximaal drie personen en bestaat uit een woonkamer met ingebouwde keuken, een aangepaste badkamer (douche en toilet), twee slaapkamertjes en een aangebouwd schuurtje (met accu- oplaadpunt voor de rolstoel). Een mooie en riante tuin maakt het geheel geschikt voor een heerlijke vakantie aan de rand van Amsterdam.
Mensen met een handicap die gebruik willen maken van het Logeerhuis, moeten op Amstelglorie wel zelfverzorgend zijn.
Vrijwillige inzet houdt de huurprijs laag. Het Logeerhuis wordt door zijn gasten zeer gewaardeerd, getuige de gastenboeken vol enthousiaste verhalen en vaak ontroerende dankbetuigingen. Het logeerhuis wordt beheerd en onderhouden door families Blazer en De Vries.

Als geen ander hebben kinderen de toekomst. Wat is hun favoriete plek op Amstelglorie? Veerle (7 jaar): onze tuin, omdat je er leuk kunt spelen. Charelle (8 jaar): huisje van mijn oma, ik vind het leuk omdat je er leuk kan spelen, lekker vies kan worden en zelf besjes kan plukken. Lotje (8 jaar): ik vind onze tuin het fijnste plekje omdat ik er zo fijn kan spelen en omdat er veel bloemen en plantjes zijn. Naast de tuin, zijn ook het winkeltje en de amfibieheuvel favoriete plekken. Amstelglorie is voor kinderen een heerlijke speelplek.

Dat het heerlijk is op Amstelglorie, weten niet alleen de Amstelglorianen, maar ook de gasten van het Logeerhuis en de binnen- en buitenlandse bezoekers. Tuinpark Amstelglorie, het is gewoon een prachtig jubileumpark.